Det har varit en dötrist dag idag känns det som, men mycket har blivit gjort ändå. Två timmars assistentbredvidgång runt lunch, direkt där efter en lång promenad till Åke. Kom dock på, halvvägs dit, att jag inte hade något batteri på permon typ. Smart. Mindre än halvvägs hem blinkade de sista röda prickarna så pappa kom och hämtade oss.

Vid femtiden kom Jennie, Evelina och Emmie hit. Evelina har inte varit här sedan innan skolavslutningen, hon har haft vattkoppor och jag har bara träffat henne en gång utomhus. Gissa om vi, allihopa, var glada att ses igen! Jag var väl inte i piggaste laget, men eftersom jag saknat flickorna så mycket och eftersom jag inte träffar dem mer förrän efter lägret så kunde jag inte motstå en liten lekstund med Evelina. För ja, hon ville som vanligt att Emmie och Jennie skulle gå. Det är ju trots allt bäst att vara ensam och få all uppmärksamhet, det vet ni väl? ;) Vi spelade Bolibompaspel på datorn och bekämpade målvaktande fåglar. Evelina var helt uppe i spelet och ingen i huset kan ha undgått hennes glädjetjut när vi lyckades vinna över de olika figurerna i spelet. :)

Hur ska jag klara mig utan dessa underbara människor tills den 10 juli? Jag fÃ¥r smsa med Jennie och skicka mmshälsningar till flickorna helt enkelt. Ni anar inte vad ni betyder för mig, älskade barn… <3

Nu kommer Andrea för att jag ska hjälpa henne göra en ny blogg. Oops, vad har jag gett mig in på? Äh, det här ska nog gå bra. Bloggar mer sedan, troligtvis!

Klockan: 18:46 | Kategori: Allmänt, foto | 1 kommentar »

En kommentar

  1. thinki.se skriver:

    Hoppas det gick bra att visa kompisen hur man bloggar.
    Har du haft vattenkoppar? Jag fick det när jag var vuxen. Det var inte roligt kan jag hälsa…

Kommentera

* Obligatoriskt