2009-01-30 fredag

Byte av tema

Jag håller på att försöka byta men det strular en del på vägen. Jag gör så gott jag kan för att skynda mig att fixa klart, men ni får stå ut med den äckelgröna färgen sålänge! :D

Uppdatering 21.14: Jag har suttit med detta i många timmar nu, tillsammans med Vicki, och vi har hysteriskt stressat upp varandra så folk undrat vad vi pysslat med och så att kaffet höll på att hamna utanför muggen. Men, vi har haft en lärorik kväll må jag säga. Jag tror att några chips slunkit ner mellan allt kodsnack och all kodstress, för jag känner att jag är ganska mätt. Jag har mycket kvar att fixa, men känner att jag gjort mitt för ikväll. Ha överenseende med att det ser lite tokigt ut de närmsta dagarna! Jag håller på!

Klockan: 18:05 | Kategori: emmixen.se | 1 kommentar »

En kommentar

  1. Mats skriver:

    Hej på kvällen / Men inte skall ni stressa så att kafftet är utanför muggen, men ta hem en mugg från hamburgarn nästa gång för då har Vicki en med: plast- lock samt sugrör (asg). Ta det LUNGT och sansatt så löser det sig bäst samt det tar alt sin tid och det får ta den tid det tar. Rom byggdes inte på en dag som det heter. Att stressa så blir det bara värre uppe i hjärnkontoret med och man rör ihop allt.
    Vi håller Tummar för måndagen att det blir RG vecka igen. Ojj, vad mycket som ni har att ta igen innan ni kommer ifatt med skratten. Undrar hur det skall gå till (sk).
    / Nattis kramis o sov så gott här ifrån

Kommentera

* Obligatoriskt