2010-09-19 söndag

Valet 2010

Jag tycker att det är riktigt spännande med valet!

Det känns konstigt, jag har röstat själv för första gången. Det är lite vuxenpoäng. Det är svårt när man är med i spelet för första gången, men jag lyckades komma in i politikvärlden hyfsat snabbt och hittade ganska direkt vilka jag höll med och inte höll med.

Det ska bli intressant att följa valvakan under kvällen. Och eftersom jag inte kan låta bli att skriva vad jag tycker, så kan jag ju säga att jag hoppas på regeringsskifte! ;)

Klockan: 19:28 | Kategori: Allmänt | 3 Kommentarer »

3 Kommentarer

 1. Moa Kasselstrand skriver:

  Hej Emma! Jag tycker inte om val och då var jag tyvärr inte och röstade, men dom andra i min familj röstade, och jag struntade i det. Tur att man inte var tvungen och rösta. Den här helgen har också gått fort. Hoppas att du har haft en bra helg. Kram Moa.

 2. Mats skriver:

  Hej i hösten.

  Japp du har även fått rösta. Men tänk dig alla de som fyller år efter valdagen för de får vänta till nästa gång. Du får sedan även rösta till Eu valet med när det kommer och kyrkans. Men tala om all turbulens med valsedlar som inte kom fram eller i tid till räkningen. Ett sådant här val som det här blev har det aldrig varit tidigare. Som du även fick vara med i.

  / Höst kramis

 3. linda skriver:

  Vilken fin blogg du har

Kommentera

* Obligatoriskt